Nærmeste forhandler: 7573 1700 Dansk English

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 7573 1700 Dansk English

Om Herluf Design

Herluf Design blev grundlagt i 1966 af Herluf Nielsen. Han havde gennem en årrække været ansat hos damekonfektionsfabrikken Kolby i Vejle, men ønskede nu at blive sin egen herre. På dette tidspunkt havde Håndværkerforeningen i Give opført et byggeri på Kornvej, hvor driftige iværksættere kunne starte nye virksomheder op. Og det skulle vise sig at være en glimrende mulighed, for her blev Herluf Design etableret og havde produktion i mange år – og her holder virksomheden fortsat til.

Herluf Nielsen drev familievirksomheden gennem 41 år, og i 2007 blev Herluf Design, via et naturligt generationsskifte, overtaget af sønnen Hans


Etik og kvalitet

Høje etiske normer

Herluf Design har høje etiske normer. I forhold til produktionen af vores kollektioner er der især tre områder, vi tager meget alvorligt: Vi tager kraftigt afstand fra børnearbejde, vi lægger stor vægt på dyrevelfærd og vi fokuserer meget på, at produktionen foregår under ordnede forhold.

Disse holdninger går naturligt hånd i hånd med den måde, vi altid har drevet vores virksomhed på. Hos Herluf Design er vi ordholdende, og vi behandler folk ordentligt. Nogle vil måske kalde det for gammeldags, klassiske dyder, men for os er det vigtige værdier, som vi stædigt holder fast i.


Skarp kvalitetskontrol

Vi har vores egen skarpe kvalitetskontrol her i Danmark. Når vi modtager vores kollektioner fra vores producenter i udlandet, pakker vi hvert enkelt stykke tøj ud og hænger det på en dampgine, som blæser tøjet op. Herefter stryger vi det, går det omhyggeligt igennem for fejl – og når vi har godkendt tøjet, hænges det på en bøjle og er klar til levering i butikken. Dette høje niveau af kvalitetskontrol betyder, at vi kun yderst sjældent har reklamationer fra vores kunder.


Shade
Shade